Hösten är full av löv

Denna veckan har jag gjort ett kort inspirerat av alla härliga höstlöv som bara sprakar av härliga färger där ute.

IMG_2599a

Den söta Stampendous stämpeln-Leaf Boy Kiddo kunde jag inte motstå när jag såg honom i butiken 🙂 .  Jag har färglagt honom med mina Spectrum Noir löven i hösten färger och en kille i blåa kläder. Stickers bokstäverna kommer från Basic Grey-Stickers valde det vita då det är lätt att själv färga in dem i den färgen som du vill ha. Den glittriga bakgrunden har jag gjort med Stampendous Frantage Encrusted Jewel Kit- Silver och där har jag valt Silver Halo Glitter Mix. Glittret har jag fäst med Stix2-Double Sided Punch Adhesive Sheets, det svåraste med det är att pilla bort skyddsfilmen som skyddar det klistriga 😉 . Så lycka till. På det bruna cardstocket har jag stämplat Stampendous-Jumbo Cling Leaves (tyvärr slut i web-shoppen) och sedan embossat med Clear embossingpulver.

IMG_2600a

På insidan har jag återanvänt en liten ruta av  Simple Stories-Harvest Lane som passar perfekt i färgerna som jag använt.  Stämpeln kommer från Tim Holtz-Good Thoughts ett passande ordspråk som passar hösten.

IMG_2598a

Det färdiga kortet får mig att faktiskt tycka att hösten är härlig ändå trots regnet och kylan idag..

Så ut och njut av det fina dagarna det lovat i slutet av veckan 🙂 .

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *