#picoftheday

Satt och sorterade i bland mina saker och hittade en bunt med äldre foton. Fann ett av mina favoritfoton på sambon och mig. Det är ju inte så ofta vi hamnar på bild tillsammans då jag alltid står bakom kameran, så det fick bli en liten kärlekslayout om oss två!

Till den här layouten har jag använt Simple Stories och Carta Bella. Titeln har jag gjort med stämpel från My Minds Eye.

13_37

Jag har också använt mig av stickers, wood veneer och hjärtan från Studio Calico, Die-cuts från Teresa Collins och Enamel Dots från MME.

Ni har väl inte glömt bort vår månadstävling denna månaden? Ni hittar den här. Än är det tid att vara med. Du har fram till den torsdagen den 31/10 kl. 23,59 på dig att delta! Jag ser fram emot ditt bidrag!

Nu önskar jag er en trevlig kreativ vecka!
Själv ska jag börja på nytt jobb och åka på scrapträff till helgen så jag har mycket roligt att se fram emot! 🙂
~Marie ~

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på #picoftheday

  1. Petra Offrell skriver:

    Supersnyggt. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *