Vilande tomte

Hej, då var det redan söndag igen. Mitt i Göteborgs Stämpel- och Scrapmässa. Vi kanske ses under dagan. Det är alltid roligt att träffa alla glada, kreativa människor. Dagens julkort är en vilande tomte från Vilda Stamps som är målad med Distress Ink och vattenpensel. Snöflingorna är utstansade i ett skimrande papper med Tonic Studios Paper Punch – Accents ”Snowflakes”.

P1010263

De stora stjärnorna är två olika punchar varav en är Tonic Studios Multi-Detail Craft Punch Star.

P1010260

Det mönstrade pappret kommer Maja Design, Julen är här.

P1010261

Ramen runt tomten är en die från Sizzix, tyvärr hittar jag den inte i webbshoppen. Den är infärgad med Distress Ink och Inkssentials Ink Blending Tool. God Jul stämpeln är även den från Vilda Stamps. Granarna är brads från mina gömmor. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *