Ho Ho Ho

Denna veckan har jag använt mig av Echo Park-My Favorite. Ytterligare ett papper med de så moderna Journaling 4×6 korten. Här har jag valt de söta ugglorna, det bästa med hela cardstocket 12×12 är att på den nedersta raden där det står vad pappret heter och fabrikanten finns det söta ugglorna igen :-). Så inte slänga dessa utan att här gäller det att använda allt-Scrapbooking ni vet.

IMG_2602

Den lilla raden med ugglorna har jag satt på 3D-kuddar för att få lite dimension på dem. Jag har även chalkat kanterna med Distress Ink-Black Soot. Den söta bingorutan kommer från Simple Stories-Say Cheese 6×6  och de svarta stickers kommer från Basic Grey. Stjärnan kommer från Tim Holtz Idea-ology Mirrored Stars.

IMG_2603a

På insidan har jag matchat mina papper från framsidan och stämplat med Archival Ink-Jet Black som jag sedan har embossat med Stampendous Clear Embossing.  Den översta stämpeln kommer från Prima-Wishes&Dreams Clings och den söta ugglan kommer från Kaisercraft-Owl, jag har dessutom satt lite Distress Dry Glitter-Rock Candy för att förstärka hjärtat.

IMG_2601a

Det färdiga kortet ser ut så här, och vill man så kan man ju även här tänka julkort men då kanske välja en annan text på insidan förstås 🙂 .

Ha en härlig tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *