Timpans julgranar

Hej i höstrusket – härligt pysselväder. Idag blev det ett grankort. Jag har använt mig av Tim Holtz, Chrismas Tree – die och stämplar i samma set. P1010285

Jag använde mig av en Embossing stämpeldyna och Stampendous, Fran-tage, Shabby green embossing enamel som jag strödde över ”stämplingen” innan den torkade. ”Slog” av det överflödiga pulvret som jag hällde tillbaka i burken. Sedan var det bara att värma med fönen, Ranger Ink Heat Tool så att ”pulvret” smälte. ”Merry Christmas” kommer från Tim Holtz, Large Cling Rubber Stamp Set – Simple Sayings.

P1010286

Här kan du se (med lite god vilja) att granarna är i tre olika lager som har 3-D kuddar mellan sig så att det blir ett djup i kortet. Det mönstrade granpappret kommer från Maja Design, Julen är här. Cardstocken kommer från Kaisercraft, Spruce är heter den gröna nyansen. Även på detta kort har jag ”snöflingor” som är utstansade med Tonic Studios Paper Punch – Accents ”Snowflakes”. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Timpans julgranar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *