Nya glasögon

Så kom den dagen då jag fick acceptera att jag blivit ”tantsynt”! 😉 Jag har haft glasögon för närsynthet sedan jag var 18 år, men det senaste året har jag fått skaffa mig extra glasögon för att kunna läsa och se saker på nära håll. Istället för två par glasögon, tog jag tjuren vid hornen och skaffade mig ”allt i ett”. Naturligtvis var jag tvungen att dokumentera detta både i mitt Project Life och genom en layout. Så här blev layouten:

13_40
Till min hjälp har jag använt mig av material som cardstock, mönstrat papper från Carta Bella – Hello Again och Simple Stories – Say Cheese, Die-cuts från Teresa Collins, Die-cuts från Studio Calico, stickers av olika slag från Studio Calico, MME, Pink Paislee och Sn@p. Jag har också använt mig av stämpel, enamel dots, mist och washitejp.

Jag önskar er en härlig kreativ vecka, så syns vi nästa måndag!
/Marie

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *