Destination-Miami

Denna veckan har jag använt mig av Kaisercraft Paper Pad-Check In. Det som är det speciella med alla Kaisercraft Paper Pad 6×6 är att i slutet av blocken så finns dekorationer som passar till pappers serien. Så du behöver inte köpa extra dekorationer om du inte vill utan använda dem som är med i blocken.

IMG_2616a

Kaisercraft-Check In är inte ett nytt 6×6 Pad men är perfekt för mitt ändamål denna veckan. Då den som kortet är avsett för har valt att åka till Miami för att fira sin 40 års dag, förstår precis varför hon valt att byta regn och rusk mot sol och värme 😉 .

IMG_2618a

Basen till detta kort är rött för att matcha det Amerikanska färgerna rött, vitt och blått som så lämpligtvis fanns i Kaisercraft-Check In.  Lika så fanns den lilla Tagen men fjärilen och cut outs med flygplanet, Grattis texten har jag satt ihop från Tim Holtz-Label Letters. Stämpeln Destination kommer från Teresa Collins-Far & Away och det lilla sneda hjärtat kommer från October Afternoon-Travel Girl.

IMG_2619a

Insidan har jag använt samma papper som på framsidan och så lämpligt en liten ”reseruta” som också fanns i Paper Paden. Den engelska texten kommer från Stampendous(tyvärr slut i web-shoppen) men den svenska finns 🙂 och kommer från Vilda Stamps precis som Texten-Hjärtliga Gratulationer.

IMG_2617a

Tittar man riktigt noga under alla papper så löper det en Stripe från Check In vågrätt över kortet och den söta tjejen kommer från October Afternoon-Travel Girl.

Så har ni inte använt några Paper Pad 6×6 från Kaisercraft så har ni kanske ytterligare en anledning att prova, det finns massor av läckra 6×6 Pads.

Det var allt ifrån mig en regnig tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *