Mörk jul

Hej, idag blir det ett julkort i svart. Det är säkert många som förfasar sig men jag tycker att det kan man vist ha!

P1010300

Basen är av brun ”naturfärgad” cardstock. Bakgrunden är svart wellpapp. Stämplat granen från Vilda Stamp, Svenska jultexter på svart cardstock som jag har embossat med silverembossing. Lite närmare…

P1010298

Jag har virat ett silverband och fäst en ”berlock” som består av en stämpel från Vilda Stamps tidigare kit som är stämplad på vit krympplast. Man kan ”krympa” plasten med ”fönen” eller i ugnen på låg temperatur. Stämpeldynan jag har använt är StazOn, Jet Black. Stjärnorna är utstansade med Tonic Studios Paper Punch – Mini Star. Bling stjärnorna är från mina gömmor.

P1010299

Innuti är texten stämplat med Vilda Stamps och stjärnor i svart cardstock med Tonics stansen. Tyvärr ger fotona inte korten rättvisa, dagsljuset hinner man ju inte ta del av så här års. Ha en trevlig söndag! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *