Project Life vecka 38, 2013

En och en halv månad kvar på 2013. Jag håller fortfarande på med Project Life och är inne på årets tredje album. Jag älskar det och tycker att det är lika roligt som i början av året!  2012 är scrappat i detta format också (Project life och layouter i samma album), det var mitt första år jag började med Project Life. Det året blev det också 3 album. Jag tänker fortsätta även nästa år och har så smått börjat fundera på vilket album jag ska införskaffa för nästa år! 🙂  De här albumen har jag använt mig av i år och jag älskar de, men så blev jag lite kär i detta också! Mina favoritplastfickor är den här modellen, men jag använder också olika storlekar och format i mitten av inlägget som extra fickor när jag har fler foton än vad som få plats på ett uppslag.

Den här veckan bjuder jag er på inspiration i form av min vecka 38. Den består av ett veckouppslag och en extra plastficka av den här modellen. Jag har också använt mig av produkter som PL mini kit – Cut & Paste och Polka Dot Party. Till att dekorera mina sidor har jag använt mig av dessa underbara stickers från Sn@p. Jag kan inte heller vara utan min Tiny attacher.

Vecka38_d

Vecka38_1

Vecka38_2

vecka38_insert1
Extra plastfick, framsida.
vecka38_insert2
Extra plastficka, baksida.

Jag ser fram emot torsdag och PL-kursen jag håller då! Välkommen ni som ska delta, glöm inte att ta med er foton som passar för ett uppslag (eller fler).

Sedan vill jag påminna er om månadstävlingen som pågår nu. Gör ni julkort, så passa på att göra ett extra som du kan vara med att tävla med! 🙂

Nu önskar jag alla en härlig kreativ vecka!
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *