On the road

Då har jag åter igen använt mig av papprena från My Minds Eye Find Your Wings & Fly – Skys The Limit och Up & Away som jag tycker är väldigt användbara med sina härliga färger. Jag har även använt två kort från Project Life Themed Cards – Road. Alla pappersdelar är infärgade med Distress Ink Pad – Antique linen med en Ink Blending Tool. Denna färg och även Distress Ink Pad – Black soot har jag använt tillsammans med Tim Holtz Layered Stencil – Rays.

20131123_075741

Washi-tejpsbitarna  kommer ifrån My Minds Eye Cut & Paste Decorative Tape – Charm även halvpärlorna (Enamel Dots) kommer ifrån samma serie. De underbara trä fjärilarna kommer ifrån Studio calico – Butterflies.

20131123_075747

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *