Blåa julkort

Hjälp vad tiden går fort. Idag är det precis en månad kvar till julafton. Idag visar jag två enkla likartade kort i blått.

På det första kortet har jag använt mig av Vintage Frost serien från Maja Design. Det mönstrade är 21st of December.

P1010308

Även bilden kommer från Maja Design. Stjärnorna är utstansade med Tonic Studios, Multi-Detail Craft Punch Star. En blingsten i mitten, silver. Tyvärr hittar jag den inte i webshopen.

P1010309

Har knutit ett silverband runt mönsterpappret från mina gömmor.

Det andra…

P1010310

Det ljusblå pappret har jag torrembossat med Sizzix Texture Fades Embossing Folders 2/Pkg By Tim Holtz – Snowflake Pattern & Plaid. God Jul stämpeln kommer från Vilda Stamps, Gotisk. Den är embossad med silverembossing.

P1010311

Halvpärlan på detta kort är Kaisercraft Self-Adhesive Pearls 50/Pkg – Pearl. För övrigt är det samma stjärnstans och band som kortet innan. Nu är det bara att förbereda sig för 1:a advent nästa vecka. Ha det gott! Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *