Inspirationskort till November månadstävling

Förra veckan var jag på Scrapmara i Grästorp och det var förstås jättekul. Temat för maran var Jul och arrangörerna hade tänkt på allt tom kom tomten till oss alla på kvällen, så lite snäll har man tydligen varit 😉 .

Eftersom temat var jul så passade jag på att göra en tolkning av Månadstävlingen på CiLi in Papers.

IMG_2661

Jag har gjort en tag med en embossingfolder från  Tim Holtz-Seasonal Stuff (tyärr så är den slut i webshoppen). Det enda kravet var ju att kortet skulle innehålla minst en stjärna och en gran. För att få lite snö på mina embossade granar har jag först målat dem vita med Uni-Ball Gel Pen-White och sedan tagit min Snow Writer Paint för att få snön att glittra lite. Det passande stickers kommer från Basic Grey-Micro Mono Alpha stickers, det bästa med dessa sticker är att det är så många av samma bokstav. Tagen har jag satt på 3D kuddar för att får lite höjd på kortet.

IMG_2662a

Insidan har jag matchat framsidan med samma ljusblå cardstock.  Jag var förstås bara tvungen att köpa en nya julstämpel i år också…och det föll på Vilda Stamps-Jultextkit. Jag har dock pimpat den med lite  extra hjärtan och stjärnor.

IMG_2660a

Det färdiga kortet ser ut så här, cardstocket i bakgrunden kommer från Echo Park-Winter Wishes. Cirkeln med stjärnorna kommer från en dies från Sizzix-Snowflakes och för att får stjärnorna att glittra så har jag använt mig av Stickle-Crystal.

Hoppas att detta ger er inspiration att vilja vara med i November månadstävling på CiLi in Papers.

Det var allt från mig denna tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *