Månadstävling december

Så har vi kommit fram till december och årets sista tävling.

Den här månaden vänder vi oss till er som älskar Mix Media (och er andra också som vill vara med)! Ta fram färg, gesso, mister, ink, stickers, papper osv. Skapa en layout eller en art journaling och delta i vår tävling!

Jag valde att göra en layout som inspiration och har använt mig av mist, multi-medium, glitter, ink, stämplar,  papper, die-cuts, runda stickers, stjärnor, alfabetsstickers, washitejp, sugardots och Sequins.

2december_månadstävling

Priset är fina produkter från butiken och vi kommer att både rösta och lotta fram ett pris, så alla har en chans att vinna!

Tävlingsregler:
– Gör en layout eller en art journaling med minst tre olika media.
– Tala om för oss hur du tänkte och vad du använt.
– Bidraget måste vara nyproducerat och får inte ha visats i blogg eller forum tidigare.
– Du har fram till den 31 december klockan 23:59 att göra färdigt ditt bidrag.
– Lägg upp ditt bidrag i din blogg/bildgalleri och skriv en kommentar till detta inlägg med länken och en förklaring till ditt bidrag. Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till mig på adressen marie@ciliinpapers.se

– Cili in Papers har rätt att använda bilderna på tävlingsbidragen.
– Vinsten kommer att skickas till dig som vinner inom två veckor.
– Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jag ser fram emot ditt bidrag!
Lycka till i tävlingen!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy. Bokmärk permalänken.

10 svar på Månadstävling december

 1. Petra Offrell skriver:

  Helt underbar layout ♥ gillar varenda detalj och nu måste jag visst shoppa lite nya saker också 😉

 2. Pingback: Modeller med attityd – inspiration till månadens tävling | ciliinpapers

 3. Lena Larsson skriver:

  Här kommer mitt bidrag till tävlingen. En sida från min art journaling.
  http://freja1.blogspot.se/2013/12/tavling_28.html

  Mvh
  Lena

 4. Pingback: My word for 2014 – Grow | camillaolssonart

 5. Camilla skriver:

  Den här utmaningen passade mig perfekt. Ville göra min anteckningsbok lite fin så jag verkligen använder den under nästa år. Jag har använt Multi medium, limstift, ocean lack, acrylfärg, acrylpenor, soft pastels, Polycrome pennor, Neocolors, papper, spets, frimärken och en hel del olika washitape. http://camillaolssonart.wordpress.com/2013/12/28/my-word-for-2014-grow/

 6. Sofia skriver:

  Tack för en rolig utmaning!!! Här är mitt bidrag, http://fialisan.blogspot.se/2013/12/min-fina-son.html . Jag har använt mist, distress ink, neocolors, distress paint, stenar, ostduk, kugghjul, stickers. Jag brukar inte formklippa mina foton, men tyckte det passade bra just denna gång 🙂

 7. cattiegirl skriver:

  Hej! Vilken rolig utmaning! Älskar att få damma av mina glimmermist flaskor och stenciler! 🙂
  Mitt bidrag är en 6×8 layout från mitt December Daily album…Använda media är: glimmermist, gesso, liquid pearls mm…:-)

  http://cattiegirl.blogspot.se/2013/12/dd-spread-med-mixed-media.html

  Kram
  //Cattie

 8. Päivi skriver:

  Hejsan! Härlig utmaning. Här kommer mitt bidrag: http://paivja.blogspot.se/2013/12/onskelistan-julen-2013.html

  Önskar er alla ett Gott Nytt År!!!

 9. SkärvikNina skriver:

  Gott Nytt År! Härligt färgsprakande LO! Här kommer mitt bidrag i elfte timmen. Jag har använt modeling paste, akrylfärg, distress ink och dylusions. http://skarviknina.blogspot.se/2013/12/lo-2013-bidrag-till-cili-in-papers.html

 10. linaliten skriver:

  Jättefin layout med härliga detaljer tycker om alla pilar!
  Tack för en rolig utmaning, jag älskar att leka loss med mina stämplar och färgflaskor! 🙂 På min layout har jag använt distress ink, distress stains, gesso, mist, papper och olika dekorationer.
  http://linaliten.blogg.se/2013/december/decembers-manadstavling-hos-cili-in-papers.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *