Kort med ett flätat hjärta

Denna veckan har jag gjort ett kort med ett klassiskt flätat hjärta, som jag kommer ihåg att man gjorde som julpyssel när jag var liten.. Det är lite pyssligt att få ihop det 2 färgade hjärtat men det är kul och ser snyggt ut när det kommer ihop.

IMG_2668a

I bakgrunden har jag stämplat snöflingorna och Julkramar från Vilda Stamps med Archival Ink-Jet Black. Tanken med att göra ett sånt här kort var för att jag ville kunna lägga tex ett presentkort eller en tag i fickan. Ett lite annorlunda alternativ om man planera att ge bort en julklapp och med både tanke och hjärta..för det är ju vad som räknas eller hur?

IMG_2669a

Här ser ni mina 2 olika alternativ för att kunna stoppa i hjärtat, det går ju att göra på så många sätt.

IMG_2670a

På insidan har jag fortsatt mitt Julkram-tema, stämplat igen med Archival Ink-Black Jet men här har jag använt mig av Distress Dynan-Black Soot för att skita ner det vita cardstocket. På andra sidan har jag använt mig av samma cardstock som till mitt flätade hjärta och ovan på det har jag stämplat den härliga texten från Vilda Stamps-Jultext Kit. Vem har slutat tro på Tomten? Inte jag i alla fall 🙂 .

För er som är sugna på att göra det flätade hjärtat så finns det massa beskrivningar på nätet, min har jag hämtat från Unga fakta men minskat storleken till 75% . Så lycka till med flätandet 😉 .

Det var allt från mig denna snuviga tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *