Kort med Maja Design-Vintage Frost Basic

Denna veckan skall jag visa 3 olika kort jag gjort med de härliga Maja Design-Vintage Frost Basics, kunde ju inte motstå några av dessa 12×12 pappren när det kom till butiken 😉 .

IMG_2682

Jag vet inte om ni andra som jag letar efter Scrapbooking saker även om man inte är i en Scrapbooking butik. Denna dekorations stjärna hittade jag på Hornbach och så fick den följa med hem till min Scrapstudio. Till detta kort tycker jag att det passar utmärkt och visst det är väl inte syrafritt men till ett kort spelar det ingen roll för mig i alla fall.

IMG_2680a

Här har jag tagit 3rd of December som bakgrund och tomten kommer från Christmas Diecuts. Jag bara älskar alla de gammaldags julbilderna som finns på Christmas Diecuts.

IMG_2681a

Här har jag på nytt tagit 3rd of December och Christmas Diecuts och sedan dekorerat det med min julstjärna från byggvaruhuset. Så enkelt men ändå så fina det blev eller hur?!

IMG_2666a

Det tredje kortet har jag också använt 3rd of December, både fram och baksida på det gammalrosa cardstocket. Kortet jag har gjort är ett Stafflikort basen är ett 30×15 cm kort som jag har bigat på 15 cm och 22,5 cm. Texten med Walking in winter wounderland kommer från när man skär bort det överflödiga längst ner på cardstocket. Då blir det ju en bit över och på en del av cardstocken så finns det något fint på baksidan som här.

För att få ett naturligt stopp så har jag satt upp remsan på 3d Kuddar. Det härlig julkollaget från Vilda Stamps-Jultext kit säger väl det mesta om vad julen är.

Så om ni inte har tröttnat på julkort än så var detta mina bidrag denna veckan.

Ha nu en riktigt skön men kanske halkig tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *