Painted & still pretty

Min älskade dotter lekte med en kompis och bestämde sig för att prova make-up. Hon kände sig så fin även om inte jag helt höll med om detta LOL. Jag lyckades bara ta ett ganska dåligt mobilfoto men ville ändå dokumentera händelsen.

Jag använde FabScraps Country Living collection och gesso på en mask  Harlequin från Crafter’s workshop. Sedan sprayade jag med en massa olika mister. Pappret blev ganska bubbligt så jag fäste ett lite styvare cardstock bakom med maskinsöm.

Jag använde små bitar av PP från samma kollection under fotot och en rund sticker. Chipboard fontänen  altrade jag med mist, clear sparkling embossing och sedan ännumer mist och knöt fast ett band.

Jag har skurit ut titeln och några detaljer med min Silhouette. På blommorna stämplade jag med en ordstämpel och sprayade med mist. På titeln använde jag bara lite antique linen distress ink.

Till sist la jag till en enkel blomma.

web_IMG_9178 web_IMG_9180 web_IMG_9181 web_IMG_9182 web_IMG_9183 web_IMG_9184 web_IMG_9185

 

Vi ses på onsdag!

Petra

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *