Jul-etiketter

Nu börjar det verkligen närma sig… Många jobbar nog sin sista dag innan jul-ledigheten nu, och andra kanske till och med redan är lediga? Jag jobbar dock både idag och på måndag, och i alla mellandagar åxå… Men det känns helt ok – maken är ledig med barnen och själv är jag ledig med dem i åtta dagar efter nyår – så jag får min dos av både ledighet och barn åxå! 😉

Idag tänkte jag visa ”årets” julklappsetiketter! 🙂 Mina paket går i svart/vitt/silver i år så naturligtvis har jag gjort matchande etiketter! 😉 Jag har helt enkelt gjort tags och färgat in dem med distress inks – innan jag färgade in dem så stämplade jag dit texterna med genomskinligt embossingpulver – blir superfint när det framträder när man går med distressfärgerna över! 🙂 Alla stämplarna kommer från Vilda och jag har använt black soot och pumic stone;

DSC_0008

Snöflingorna har jag stansat ut i ett silvrigt papper – liknande stans finns här. Sidenbanden kommer faktiskt från klädesplagg! 🙂 En scrappare sparar ju på allt! 😀 Härmed vill jag önska er en fantastisk jul – vi ses den 27:e – å då jobbar jag ju igen! :p

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *