Julflasketag

Nu när det snart är jul har jag förberätt en glöggtag till en glögg flaska som ska ges bort. Jag har börjat med en bas i beige cardstock där jag har använt en Tonic Studios Duo Corner Punch -Ticket tag till alla kanterna på tagen.

20131221_154414

Jag har använt mig av papper från serien Bo Bunny – Silver & Gold och washhitejparna Bella Blvd – Grey Chevron och Bella Blvd – Red Chevron. Överst på tagen har jag gjort en snöbård med Deco Art Snow Writer Paint (rolig och användbar sak). Jag har sedan embossat med Stampendous Aged Embossing Enamel – Shabby White blandat med delar ut sättet Stampendous – Frantage Encrusted Jewel kit – Bronze. På detta är det en tag med stämpeln Vilda Stamps God Jul och Gott – Gotisk och stjärnor gjorda med Tonic Studios Multi-Detail Craft Punch Star. Som en sista detalj har jag använt bland annat Ranger Stickle Glitter Glue – Christmas red.

20131221_154421

God Jul!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *