God Jul-Merry Christmas

Idag är det julafton men tyvärr en riktigt grön sådan så den riktiga julkänslan infinner sig inte. Det skall däremot bli jätte trevligt att träffa släkt, familj och vänner. Och vem vet har jag varit riktigt snäll så kommer kanske Tomten även till mig 😉 .

Eftersom det är julafton så skall jag visa 2 kort som jag har gjort inför denna julen.

IMG_2701a

Insidan på detta blåa kort har jag stämplat med Holiday Joy och Christmas Memories  och sedan embossat med Stampendous Detail Embossing Powder-White. Det vita embossingpulvret gillar jag för det blir så fina detaljer och täcker så bra.

IMG_2699a

På framsidan har jag använt det båda stämpel set Holiday Joy och Christmas Memories. Det bästa med Holiday Joy är att det är hur enkelt som helst att få ut stjärnorna, då det finns dies som passar perfekt med i detta setet. Däremot så har jag klippt ut klockan förhand..och visst det går ju det också.

IMG_2695

På kort nr 2 har jag stämplat den härliga Stampendous-Snowy Postcard med min älskade Versa Color-Pinecone. Sedan har jag använt mig av Dryer Sheet(något som jag hittade i London har inte sett det i Sverige tyvärr) sprayat med ett sprayklister över mitt Dryer Sheet och fäst det över mitt stämplade motiv. Innan det torkar har jag sedan hällt över Distress Dry Glitter-Rock Candy och när det torkat hällt tillbaka överskottet i burken.

IMG_2694a

Det färdiga kortet ser ut så här och det får representera den vita julen som jag saknar idag.

Jag vill passa på att önska er Alla en riktigt God Jul!!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *