Project Life vecka 49, 2013

Är du sugen att börja med Project Life 2014? Vad ska du tänka på och vad behöver du för att komma igång? Ett album är bra att ha så att du har någonstans att sätta in dina veckor eller månader. Jag gör ett uppslag för varje vecka, men kanske vill du göra ett uppslag per månad eller bara scrappa speciella händelser?!

Jag använder mig av och älskar det här albumet. Du behöver plastfickor. Ett litet eller stort Corekit kan man också använda sig av, vilket gör det lättare att komma igång, men du kan även använda dig av det du har hemma eller köpa enstaka papper och dekorationer efter tycke och smak.

Det finns inga regler mer än att du ska ha roligt! För mig har Project Life blivit som att skriva dagbok fast med bilder. 2013 är mitt andra år jag håller på och jag avslutar året med 3 fulla album. Vilken skatt! Jag kommer naturligtvis att forsätta 2014 eftersom jag älskar att scrappa på det här viset.

Idag vill jag ger er lite inspiration i form av min vecka 49 i år. Den veckan innebar både glädje och sorg och jag tycker det är viktigt att man berättar och minns livet som det är. Just den här veckan blev jag sjuk och fick operera bort min blindtarm, vilket jag inte hade räknat med! 😉 (Ber om ursäkt för bildkvaliten, men just nu är det ju bara mörkt dygnet runt och svårt att fota)

vecka49_1 vecka49_2 vecka49_d

Material jag använt: Rutiga kort, vita kort, papper från Echo Park, October Afternoon (baksidan med stjärnor) och Kaisercraft. Thickers och minialfabet. Dekorationer så som: flair, die-cuts, stickers från Heidi Swapp och stickers från Studio Calico, labels, Wood charms, sugardots, washitejp och stämpel.

Nu vill jag önska er alla en riktigt God Jul!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *