Nyårs-tag

Idag har jag testat att göra en tag till en champagneflaska. Tagen har jag då valt att göra kortare och bredare för att passa flaskan bättre.

20131228_170416

Jag har testat att använda mig av Crafter’s Companion Heat Resistant Acetate som bas och att embossa på. De embossingpullver,glas bitar och fragments som jag använt är Stampendous Crushed Glass Glitter-Silver, Stampendous Embossing Enamel – Chunky White, Stampendous Aged Embossing Enamel – Shabby White, Stampendous Aged Embossing Enamel – Silver och Stampendous Mica Fragments – Pearlized.

20131228_170429

Swirlsen har stansats ut ut silvercardstock (som finns i butiken) och Studio Calico- Magical Starburst trä-diecutsen har jag färgat in med Prima Chalk Fluid Edger Pad – White. Diesen och stämpeln som jag har gjort skylten med kommer från settet Sizzix Framelits Dies Clear Stamps – Phrases.

Gott nytt år!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *