Kort med reastämpel & Gott Nytt År!

Då var julhelgen över för den här gången. Jag kan inte låta bli att visa ett kort med en reastämpel från Stampendous, Top Hat Snowman.

P1010370

Visst är snögubben söt. Jag har målat med Spectrum Noirpennor. Har lagt på lite Stickles från Rangers och lagt lite snö med Deco Art, Snow Writer. Undra om det är det närmaste snö vi kommer här på västkusten?

P1010371P1010372

Stjärnorna är från Tonic Studios Multi-Detail Craft Punch Star, den har jag använt mycket då jag tycker den är väldigt användbar. Bakgrundspappret kommer från Maja Design, Vintage Winter.

Jag har även gjort ett nyårs kort till ”chefen” för CiLi in papers. (namnet var kort och bra för att få plats på kortet). Jag har gjort ett Flip-Its Card med en dies från Sizzix. Är riktigt roligt att göra. Med enkla medel ser kortet ”arbetat” ut.

P1010397

Mönsterpappret kommer från Kaisercraft, Just Believe, det finns inte i webbutiken då det är ett lite äldre papper. Jag fastnade för det till detta kort då det är lite ”silver” på det – passande för ett nyårskort.

P1010398P1010399

Stämplarna har jag embossat med silverembossing. Siffrorna till årtalet kommer från Stampendous, Tiny Alphabet och glasen kommer från Vilda Stamps, kvinnligt kit. Gott Nytt År är från gömmorna.

Vill passa på att önska er alla ett Gott Nytt År med mycket skapande! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *