Gott slut och Gott Nytt 2014

Denna veckan är det min dag att blogga på årets sista dag 2013. Så klart är jag väldigt nyfiken på vad 2014 har att bjuda på..jag får väl vänta och se 🙂 .

IMG_2761a

Denna veckan har jag gjort ett kort med en bakgrund med gesso och 3 olika blåa färger med en penna som reagerar med vatten. Först har jag tagit 2 st 14×14 cm vita cardstock och sedan täckt det ena med ett tjock lager med gesso över hela ytan. Lägg ett lager som är ca 2-3 mm och lägg sedan det andra cardstocket rakt över så att det klibbar ihop. Drag sedan isär carstocken och då bildas det ett mönster av gesson. Låt det torka. Måla sedan med det blåa pennorna på den torkade gesson, låt den mörkare färgen vara ytterst och den ljusare innerst. Svep sedan över med vattenpenseln så att färgerna blandas och du får ett snyggt mönster. Det ser jätte svårt ut men det är i det inte och det blir en härlig effekt.

IMG_2757

Här ser ni en när bild på min bakgrund. Här har jag stämplat en Swirl med Archival ink-Jet Black och mitt på kortet har jag blandat Stampendous Frantage Encrusted Jewel Kit-White och bara hällt över. Tänk på att embossa med fönen på undersidan då det annars lätt flyger iväg annars. Siffrorna kommer från Tim Holtz-Word play jag har tagit ut dem i Grungepaper och sedan färgat in dem med Distress Ink-Black Soot. Sen har jag blandat embossing pulver black fine och silver och för att få det att fästa har jag använt Emboss It Dabber. Det svåraste var att få fast sifforna på mitt underlag men det löste jag med Glossy Accent .

IMG_2758a

På insidan har jag stämplat med stämplar från Vilda Stamps-Kvinnligt kit och bokstäverna kommer från Techinque Tuseday ett gammalt set som jag hade hemma, men Vilda Stamps har olika stämplar med alfabet att välja på.

IMG_2755a

Det färdiga kortet ser ut så här, ber om ursäkt att kortet är suddigt(så går det om man ställt in kameran på barn som rör sig). Men det färdiga kortet finns på CiLi in Papers så välkommen in för att bland annat titta på det.

Jag vill passa på att önska alla ett Gott Nytt 2014!

Vi ses nästa år.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *