Ett flip kort

Hej! Idag skall jag visa ytterligare ett flip kort. Jag har använt mig av en die från Sizzix, finns inte i webshopen men i den fysiska butiken.

P1010401

Jag har använt mig av Maja Design, Vintage Frost, 11th of December. Stjärnorna är Sizzix Framelits Dies, Stars. Bling stjärnan är en Tim Holtz Idea-Ology Mirrored Stars. Siffrorna har jag stansat ut med dies från mina gömmor.

P1010402P1010403

Öppnar man kortet så kan du se att jag har stämplat med en Vilda Stamps, Kvinnligt kit. Har stansat ut ”foto mattor” i cardstock med SizzixFramelits Dies – Squares. Den lilla stjärnan har jag stansat ut med Tonic Studios Paper Punch – Mini Star.

Ha en fortsatt trevlig helg! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *