Project Life vecka 46, 2013

Idag regnar det ute och det är mörkt, grått och trist. Ett ganska vanligt väder här på västkusten de senaste månaderna. Jag roar mig med att sortera alla mina Project Life saker och scrappa färdigt mitt PL-album för 2013. Det ska blir roligt att få börja om på nytt med ett tomt album för 2014. Vår butiksägare Cicci har åkt iväg till CHA-mässan i USA och det ska bli roligt att få se alla härliga nyheter som kommer ramla in butiken. Så spännande! 🙂

Idag bjuder jag er på min vecka 46. Det flesta bilderna har jag lagt samman i olika fotomallar, skrivit ut dem och sedan bara dekorerat med härliga stickers som finns i butiken. Vecka 46 var en vecka som inte det hände så mycket, men ändå hade ljusglimtar värda att minnas. Därför fick jag fylla ut mina tomma fickor med filler cards.

vecka46_d

Material jag använt mig av: Studio Calico Printshop:  Journaling Cards, stickers, stjärnor och flairs. American Craft Dear Lizzy: Stickers, Accent& Phrases och Fabric stickers.

vecka46_1

vecka46_2

Nu önskar jag alla en riktigt härliga   vecka!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *