Kort med Sizzix Triple Circle Flip-Its Card

Denna veckan har jag provat en av mina Julklappar som jag fick av Tomten 😉 , ja eller av min underbara Sambo Jörgen.

Som tur vad så fyller min Brorson 2 år så här efter nyår och därför kommer denna nya Dies från Sizzix Triple Circle Flip-Its Card väl till pass.

IMG_2786

Här ser ni en närbild på insidan på mitt Flip-Its Card, diesen som man får med är 10 st så det finns massor av möjligheter till olika kombinationer. Själva Flip-Its Card är bara det blåa cardstocket men jag kände att jag ville göra något mer så jag satte ett vitt kort bakom, en snygg twist tyckte jag.  Den stora 2:an kommer från Word Play, ett härligt alfabet och fördelen med det är ju att det går att skära igenom tjockare papper som tex foam mm.

IMG_2784

På framsidan av cirklarna har jag, först tagit ett papper från Teresa Collins-He Said(tyvärr slut i webshoppen) för visst är han är en Jan-Boy. Den sista cirkeln har jag använt mig av Memory Box-Auto Parts, perfekt storlek för att passa på mina cirklar.

IMG_2785a

Det flesta dekorations pappren kommer från Echo Park– ser när jag tittar i mina pappershögar att jag tydligen ofta köper Echo Park papper. Det jätte fina stickersbokstäverna kommer också från Echo Park-Head over Heels, en härlig kollektion.

IMG_2787a

På insidan av det vita cardstocket har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black. Det båda stämplarna kommer från Vilda Stamps-Grattis på Födelsedagen och Traktorn. Här ser ni att jag på nytt har använt mig av en julklapp, We R Memory Keepers Crop-A-Dile-Corner Cromper för att runda hörnen på det vita cardstocket för att matcha framsidan.

IMG_2783a

Det färdiga kortet till en liten kille som älskar bilar ser ut så här. Stort grattis till Alvin på hans 2 års dag!

Det var allt från mig idag första tisdagen på nya 2014.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *