Kort inför Valentine

Hej! Idag blir det ett kort eller snarare ett kortalbum inför Alla hjärtans dag. Visserligen är det nästan en månad dit:)

P1010427

Till albumet har jag använt Sizzix Bigz Die – Accordion Flip 3-D Album. Jag har stansat ut fyra stycken ”baser” som jag har klätt med bara svart-vita papper med lite rött som accsentfärg. Till ”ramarna” har jag använt Sizzix Bigz Dies – Bracket Frame & Label by Karen Burniston. Bakgrunderna är uttagna med Sizzix Framelits Dies 6/Pkg – Labels & Stitched Frames. Det stora röda hjärtat är utstansat med Sizzix Bigz Dies – Hearts i en röd Foam sheets. Det lilla brevet är en die från Quickutz. Lite blommor med Stickles.

P1010431

Första uppslaget: gamla stämplar med Valentine-tema. Rosorna är rödmålade för att de skall ”sticka ut” lite mer.

P1010432

Andra uppslaget: En gammal die ”Amors pilar” från Quickutz. Munnen är från BoBunny, stämlad med röd StazOn som har fått ett lager Glossy accents över. Så gott som alla mönsterpapper kommer från BoBunny, Head Over Heels Collection, Enchanted Collection och något mer. Puss stämpeln kommer från Vilda Stamps Inchkit svenska texter och är satt i en ”kapsyl” med Bottle Cap Dots.

P1010436

Det var allt för i dag…

P1010433/Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *