Project Life 2013: Vecka 51

I lördags var jag i butiken tillsammans med flera andra och kikade medan Cicci demontrerade nyheter från CHA! Jisses så mycket roligt det kommer till butiken!! Jag längtar och hoppar glädjeskutt! 😉

Även om det kommer en massa nytt snart så innehåller ju butiken redan nu härliga saker och är man där så går det ju inte att gå hem tomhänt, eller hur?! 😉 Bland annat fick följande produkter följa med mig hem:

varor

Det är ett kit från We R Memory Keepers och stickers, svarta och vita, från Me & My Big Ideas. De två stickersblocken innehåller 6 ark med olika ord och former. Genomskinliga i botten, så de är perfekta att sätta på ditt foto och få det att se ut som du förbehandlat de med text i t ex Photoshop. Snyggt!

Jag har använt mig av ovanstående när jag satte ihop min Project Life vecka 51, 2013. Ett par veckor kvar av 2013 och sedan kan jag ta mig an 2014. Det ser jag fram emot!

vecka51_d

vecka51_1

vecka51_2

Jag har också använt mig av stickers från Studio Calico och Dear Lizzy  samt Flairs från Studio Calico och Enamel Dots från MME Cut & Paste.

Nu önskar jag er en härlig kreativ vecka!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Project Life 2013: Vecka 51

  1. Annette skriver:

    Så jättefint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *