Kung Hasse

Denna veckan har jag pånytt använt mig av Authentique-Natural för att göra ett födelsedagskort. Jag gillar att färgerna passar både till män och kvinnor.

IMG_2475

Det bästa med det kiten 12X12 är att det innehåller både Cardstock och sticker så man kan matcha och smycka sina alster som man gör. Här har jag använt stickers till att skriva namnet. Stämpeln Kung för en dag kommer från Vilda Stamps siffrorna kommer från Tim Holtz Dies-Alpabetical som jag förstås har fått att glittra lite extra med Stickle-Crystal.

IMG_2476

Kanterna har jag chalkat med Versa Color-Pinecone. Jag gillar fortfarande mina kapsyler och och här har jag använt en guldfärgade och sedan stämplat med Grattis-Vilda Stamps och tagit ut den med 1″punch.

IMG_2474a

Ett härligt kort till en man som hoppas jag känner sig som en Kung på sin 75 års dag!

Ha en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *