Project Life 2014: Vecka 1

Igår blev jag klar med mitt Project Life 2013. 3 fina fulla album med minnen och historia. Känns så härligt att förra årets foton är scrappade och bevarade, något jag aldrig uppnådde när jag bara scrappade layouter.

Så nu har jag börjat med 2014. Mitt mål är att komma i fas och stanna där. Min vecka 1 och 2 är klara, så jag är snart där.

Idag bjuder jag er på vecka 1, 2014. Den här veckan hade jag inte så många fotografier. Då kan det vara bra att ha ett snyggt matchande kit att fylla ut med. Man kan också gör vissa foton större eller skriva lite mer text. Jag har använt mig av kitet Blush den här veckan.

vecka1_1

vecka1_2

vecka1_d

Jag har också använt mig av stickers, enamel dots och fotostickers.

Nu önskar jag en trevlig vecka! Glöm inte bort vår månadstävling som håller på till den 31/1 kl. 23:59, du hinner fortfarande vara med!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Project Life 2014: Vecka 1

  1. Pingback: Project Life 2014: vecka 3 & 5 | ciliinpapers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *