En dröm att åka till New York

Denna veckan har jag testat att använda helt vanliga överstrykningspennnor i Gult och Rosa, Distress dyna och sandpapper.

IMG_2807a

Jag har börjat med att färga in ett vanligt vitt cardstock med den gula överstrykningspennan, torkar den med Ranger Ink Heat Tool innan jag fortsätter med att färga in med distress dynan.

IMG_2809a

Jag har färgat in kanterna mer än mitten, jag har valt Walnut Stain för att få min bakgrund att se riktigt smutsig ut. Sen har jag tagit vanligt sandpapper(som jag hade hemma) och bara sandpapprat åt samma håll. För att det skall bli ett slitet intryck.

IMG_2808a

Jag har också fått låna Ciccis Distress  Marker Spritzer, en helt ny produkt som Tim Holtz har tagit fram och som kommer att finnas på CiLi in Papers inom det närmaste. Spritzern är jättelätt att använda och ger ju alla det olika pennorna som du redan har hemma ett helt nytt användningsområde. Jag har gjort min bakgrund till kortet med denna.

IMG_2812

Här ser ni att jag använt 2 olika färger på min bakrunds Spritzer. Den lilla tagen kommer från Heidi Swapp och är resist Cardstock, vilket innebär att du kan färga in valda delar. Här har jag färgat in dem med Distress Stain Wild Honey och sedan tagit Distress Walnut på kanterna. Det små vita stickers kommer Tim Holtz-Chitchat Stickers.

IMG_2810a

Det färdiga kortet ser ut så här, New York stämpeln kommer från Deep Red Stamps(tyvärr slut i webshoppen men den är beställd). Jag har stämplat med StazOn-Jet Black och det söta bruna hjärtan kommer från Calico-Tiny Hearts.

IMG_2815

Här har jag använt den rosa överstrykningspennan och gjort samma teknik som innan. Bakgrunden har gjort med Tim Holtz-Bubble och Heidi Swapp-Color Shine Primrose. Den härliga gamla väckarklockan kommer också från Deep Red. Pilen kommer från samma set med Craft Resist från Heidi Swapp.

IMG_2816

Det färdiga kortet ser ut så här och får mig att fortsätta drömma om en resa till New York..

Det var allt från mig denna snöiga tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker. Bokmärk permalänken.

2 svar på En dröm att åka till New York

  1. Lotta Nilsson skriver:

    Gillar det gula kortet. Smart med understrykningspennan. Måste testas 🙂

  2. Pyssel Karin skriver:

    Roligt att kunna använda saker man kanske redan har hemma, dock kanske inte så syrafritt.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *