Project Life 2014: vecka 3 & 5

När det gäller Project life och att fota så är alla veckor olika, för så är livet. Vissa veckor rullar det på i gamla vanor och det händer inte så mycket och andra veckor händer det massor som är värt att fota och bevara. Så idag tänkte jag visa er exempel på hur man kan skapa med veckor då man har mer eller mindre fotografier.

Vecka 3, 2014. Den här veckan hade jag mer fotografier än vad som får plats i ett veckouppslag på två plastfickor. Ibland väljer jag då att ha en extra plastficka som inlägg för att få plats, men den här veckan valde jag att använda mig av fotomallar där jag fick plats med upp till 7 foton på ett vanliga fotografi 6″X4″ (10×15 cm):

vecka3_1

1

vecka3_2

2

Vecka 5, 2014. Den här veckan fotade jag nästan ingenting. Då kan man antingen välja med att fylla ut sin vecka med snygga papper eller om man använder sig av något speciellt corekit, som jag gjorde här i min vecka 1. Eller så kan man välja att skriva ut några av sina fotografier lite större så att det täcker flera av de små fickorna i din plastficka. Så valde jag att göra under vecka 5.

vecka5_1

vecka5_2 vecka5_d

Den här veckan lät jag tre olika fotografier täcka lite mer yta än vanligt.

Till dessa två veckor har jag använt mig av material så som: Plastfickor,  Project Life Core Kit – 5th & Frolic Edition, 1, 2 och 3 olika stickersark från Simple Stories, stjärnor från Studio Calico och små alfabetsstickers från Tim Holtz.

Nu önskar jag er en härlig kreativ vecka!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *