My little Sunshine

Denna veckan har jag lekt med Heidi Swapp Color Shine, stenciler och Dreamweaver Pasta. Vad man kan göra med stenciler är ju oändligt. Här kommer ett sätt av många.

IMG_2824

Här har jag först sprayat ett helt vanligt vitt cardstock 6×4″ med Color Shine och bara på en sidan, jag har sedan tagit en färg till och där skruvat upp hela spraymunstycket och droppat med den smala slangen i ett oregelbundet mönster. När det har torkat har jag sedan lagt på Tim Holtz stencil-Rays och fäst den på mitt Craft Sheet med tejp så att den kommer att ligga still. Sedan har jag använt den vanliga Embossing Paste från Dreamweaver, lagt på ett normaltjockt lager över hela stencilen och försiktigt ta bort stencilen och låt allt torka. Här ovan har jag gjort en bakgrund i blått.

IMG_2822

Här ser ni min monterade bakgrund som jag satt på gult cardstock som kommer från Simple Stories-I heart Summer som jag tycker stämmer bra i färg. Dessutom jag jag använt ett hjärta från Heidi Swapp Resist Cardstock-Color Resist och även färgat in det med Color Shine-Mustard. Under hjärtat har jag tagit en helt vanlig vit sytråd och gjort ett litet näst och fäst det under det gula hjärtat så det sticker ut lite här och var.

IMG_2823

Längst upp i det högra hörnet så har jag lämpligen en gammal stämpel från Pink Paislee-Prairie Hill som jag stämplat med Archival Ink-Jet Black.

IMG_2838a

Det färdiga kortet ser ut så här och kanten har jag gjort med Tonic studios-Dotty Border. Ja vem saknar inte lite sol just nu..

Ha en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *