”Verktygslåda”

Hej, idag skall jag visa hur det blev när jag klädde en ”verktygslåda”. Alla kanter målade jag med vit akrylfärg. Verktygslådan är från Kaisercraft, Tool Box som jag ”klädde” den med Kaisercraft, Shabby Chic. Jag limmade på pappret innan jag satte ihop den utom utsidorna på gavlarna, de satte jag på när den var ihopsatt. Använde Tonic studios, Funky Glue Pen. Såg till att stryka ut det jämt så att det inte bubblade sig.

P1010457

P1010458P1010459

P1010460P1010461

P1010462P1010463

Katter, fåglar och träd är i naturfärgat trä som jag har målat svart med Distress Stain. Det var ju alla hjärtans dag i veckan så då fick jag hänga på ett. Hjärtat är i röd foam som är utstansat med Sizzix, Dies Hearts. Klämma och kedja är Tim Holtz.

Förslagsvis kan man ha alla limproduker i den så som olika lim, olika tejpsorter, Glue dots och olika 3D kuddar. Kanske kommer jag själv att använda den till mina olika plattor till Big Shoten för de har en förmåga att hamna lite varstans eller glida omkring på bordet. Då har halva februari passerat förbi och man ser tydligt att dagarna blir ljusare – våren är på väg! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *