She’s magic!

Det bli inte så många layouter numer sedan jag började med Project Life, men jag älskar processen att skapa dem! Layouter blir det ofta när det är något foto som jag älskar lite så där extra mycket, som t ex dessa två foton jag använt mig av idag, på min dotter.

Så inspirationen från mig idag blir en layout. Den härliga titeln hittade jag på Internet hos en annan scrappare och tyckte den passade perfekt till bilderna! Den här layouten hamnar i samma album som mitt Project Life, så har jag allt från året samlat i samma album.

14_2

Material jag använt: Svart cardstock, Papper från Pink Paislee och Crate Paper. Alfabet från Basic Grey. Datumstämpel från Dear Lizzy och ordstämpel från Amy Tangerine. Dekorationer så som: Badges och Stickers från Studio Calico, Labelstickers från MME Cut&Paste, Stickers från Dear Lizzy och clear stickers från Me & My Big Ideas. Jag har också använt mig av Enamel Dots från Teresa Collins.

Nu önskar jag er alla en ny härlig kreativ vecka!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på She’s magic!

  1. Pingback: She’s Magic! » Sockergrynet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *