With Love

I fredags var det ju Alla Hjärtans dag och jag hoppas att alla fick lite extra uppskattning denna dagen.

Denna veckan går mitt kort i kärlekens tecken förstås.

IMG_2833

Jag har använt mig av en mask med hjärtan, den finns tyvärr inte längre kvar i webshoppen. Det finns dock andra masker med hjärtan som är jättefina tex från Heidi SwappTeresa Collins eller det nya som kommer från Tim Holtz. För att få mina hjärtan rosa har jag blandat Dreamweaver Embossingpaste med Mica Powder-Pink Blaze. Texten With love är en embossingfolder från Cuttlebug som jag tycket passade bra. Liknade har Tim Holtz tagit fram, en serie med ord som han kallar för ShadowPress. Hjärtat har jag tagit ut med Sizzix Framelits-Hearts och det färgglada cardstocket med hjärtan kommer från Echo Park-Head over Hells. Den runda stämpeln kommer från setet Icons från Pink Paislee och är stämplad med Archival Ink-Jet Black.

IMG_2832a

Det färdiga kortet i kärlekens tecken ser ut så här. Ett kort som jag tycker passar både till en kille och en tjej.

För alla som sugna på att besöka CiLi in Papers eller köpa i Webshoppen, så är butiken påfylld med en massa nyheter. Cicci har dessutom varit på inköpsmässa i Birmingham så jag förmodar att det är mer roliga saker som är beställda 🙂 .

Ha en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *