Min promarkerförvaring

Long time no blogging! 🙁 Och inget pysslande heller för den delen! 🙁 Ibland kommer livet emellan och dessvärre har jag inte haft vare sig tid eller energi till att pyssla de senaste veckorna. Men nu börjar det reda upp sig igen hoppas jag och jag har dessutom varit å hälsat på i butiken – och jag lovar att inspirationen kommer farandes när man ser allt fint som finns!

Idag tänkte jag visa min fantastiska promarkerförvaring – ArtBin såklart! 🙂 Själva lådan är en ArtBin Double deep Super Satchel som finns i tre färger och till den köper man insatserna ArtBin marker tray – fyra stycken går åt å varje insats rymmer 64 pennor så då får man plats med totalt 256 pennor. Tilläggas skall dock att på varje insats så är det fyra hål som är lite mindre pga fästena så där får inte promakers plats – jag har istället mina tunnare pennor där! Eftersom pennorna mår bäst av att förvaras liggandes så har jag väskan ståendes på högkant så här;

DSC_0001

När jag ska färglägga så har jag lådan bredvid mig och ser lätt alla färger;

DSC_0002

Jag har köpt vanliga runda klisterlappar och målat med pennorna å satt fast på korkarna så det är lätt att se färgerna;

DSC_0003

Å så e jag ju tvungen att visa allt nytt jag införskaffat… Först lade jag en liten order… 🙂

DSC_0004

Å sen var jag nere å hälsade på i butiken och råkade komma hem med allt det här;

DSC_0002

Jag e grymt nyfiken på dessa läckra dies från Sizzix – thinlits grid works, Elisabeth Craft – Accordian oval card och Tonics Gothic Border;

DSC_0003

Tack å lov så ska jag på en liten pysselträff med goda vänner i helgen – den första i år – så jag har goda chanser att få användning för en liten del i alla fall! 🙂

Ha en underbar helg – nästa fredag hoppas jag kunna blogga ngt NYTT jag skapat – äntligen! Stor kram

Det här inlägget postades i Förvaring och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Min promarkerförvaring

  1. Pingback: Maidens favoriter |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *