Dam

Hej, idag har jag gjort ett kort med lite nyheter…

P1010509

”Damen” är en stämpel från Dyan Reaveleys Dylusions – So Many Hats som jag har målat med Distress Marker och vattenpensel. ”Fotomattan” kommer från Tonic Studios Simplicity Verso – Delicate Lattice Ovals Die Set. Kram är en die från Mandys Dies. Det mönstrade pappret kommer från Kaisercraft Paper Pad  – Vintage Black and White Timeless.

P1010510

Inuti har jag Grattis från Mandys dies och rosor från Elisabeth Craft Metal Die. En remsa som blev över av mönsterpappret när jag hade skurit ut den biten jag behövde till framsidan, fick bli en sammanlänkande kant.

Ha nu en skön söndag! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *