Ovalt kort

Hej! Hur mår ni i den underbara solvärmen och i sommartiden som startar idag? Idag visar jag ett kort som jag har använt en dies från Elisabeth craft designs. Ni kan se det på Göteborgs Stämpel och scrapmässa som pågår för fullt nu i helgen i Exercishuset vid Heden mitt i Göteborg.

P1010528

Framsidan har jag satt ett träd som även det är en dies från Elisabeth craft designs som jag har stansat ut från ett självhäftande korkark. Fjärilen är ”Natural Bark Shapes” från Prima, tyvärr slut i webbshopen.

P1010529

Så här ser kortet ut när man öppnar det. Även hjärtat och stjärnorna är Natural Bark Shapes från Prima. De små blommorna har jag stansat ut på spillbitarna när jag stansade ut trädet. Blommdiesen tillhör träddiesen från Elisabeth craft designs. Papprena jag har använt mig av är gamla Canvas Corp, jag ville ha en naturnära känsla på kortet. De prickarna som blir när jag har använt ett vanligt svart cardstock med, återigen en dies från Elisabeth craft designs. Det är ”ramen” på den första sidan i kortet jag menar.

P1010532

Baksidan av kortet.

Om ni inte har möjlighet att besöka Göteborgs Stämpel och Scrapmässa så gå ut och njut av solen om ni kan. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *