Project Life vecka 12

vecka12_d

Dagens inspiration blir en Project Life vecka, närmare bestämt min vecka 12 i år. Jag märker att min stil har ändras en del och att jag dras mer och mer åt det enkla. Att jag redigerar fotografierna en del i Photoshop innan jag skriver ut dem. Att jag använder mig av olika fotomallar för att få plats med fler kort utan för den delen ha mer en ett uppslag. Jag har ett nytt favoritkit som heter Midnight. Jag älskar vitt och luftigt, men gärna med lite färgklickar här och var, för hur det än är så älskar jag färg! Både milda och starka.

Vecka12_1

Vecka12_2

Material:
Project Life core kit: Midnight Edition
Text: Amy Tangerine Thickers – Kal Barteski, Authentique – Natural Elements
Stickers: Authentique – Natural Elements, Amy Tangerine Remarks – US, Crate Papers – Maggie Holmes Accent & Phrase stickers, Studio Calico Accent stickers, Studio Calico Word stickers.
Enamel Dots: Teresa Collins – Happy
Stämplar: Crate Paper – Maggie Holmes Phrase stamp, Vilda Stamps – Project Life 1
Skärmaskin: Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm
Verktyg: Tim Holtz Tiny Attacher, Tiny Attacher .25″ Refills

Nu önskar jag er en härlig vecka, så ses vi imorgon med en ny månadstävling!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *