USA inspirerat kort

Hej! Idag visar jag ytterligare ett kort som jag visade på mässan i Göteborg förra helgen.

P1010511

Pappret jag har använt mig av är Pebbles, americana Stars and Stripes. Elisabeth Craft Pop It Up Metal Dies – Katie Label Pivot Card som jag har ”förstorat”, genom att vika pappret vågrätt och sedan lägga diesen längs med och lite utanför den vikta kanten. Karen Burniston har en bra film på YouTube som visar hur man gör.

P1010512

Jag har stämplat med Memento och använt mig av en hel del olika stämplar så som t.ex. Stampendous, imaginisce, Crafter´s Companion Stamp-It – Around the World och lite från mina gömmor. Alla bilderna har fått en blå ”fotomatta”. Stjärnan är utstansade med Sizzix Framelits Die – Star.

P1010513

Ha en fortsatt skön söndag! /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *