Project Life vecka 13

Här kommer ytterligare en vecka från mitt Project Life, vecka 13. Den här veckan var det lite fler foton och jag lät dem ta plats. Jag älskar att lägga text och detaljer på mina foton direkt i datorn innan jag skriver ut dem, för att sedan skriva och dekorera på dem när de är utskrivna. Våga pröva detta, så länge du har ett original du kan skriva ut igen.

Vecka13_1

Vecka13_2

vecka13_d

Jag har kompletterat mina bilder med några få kort från Project Life Mini Kit – Amy Tan Plus One och Project Life Core Kit – Midnight Edition. Stickers från Simple Stories, Authentique och Crate Paper Maggie Holmes. Träfigurer och träsiffror från Studio Calico. Rub-ons och Dots från Studio Calico och stora och små alfabetsstickers från Studio Calico, samt en ordstämpel från Crate Paper Maggie Holmes.

Nu önskar jag en trevligt fortsatt dag, så ses vi nästa måndag!
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *