Project Life 2014: vecka 17

Nu har jag fyllt mitt första PL-album för i år. Vecka 17 är sista veckan som får plats, så i o m maj så får det bli ett nytt album. Det brukar bli så för mig att jag har 3 album per år med 4 månader i varje, men då sätter jag in allt som berör de månaderna i samma pärm! Inte bara mina PL-veckor utan även layouter, minnen, teckningar osv.

vecka17_1

Den här veckan var jag på en härlig PL-träff i butiken, men massor av goa tjejer. Cicci hade ordnat det så bra med god mat, gott om utrymme och överraskningar. Jag kan rekommendera det till hösten, när det förhoppningsvis blir en ny träff!

vecka17_2

vecka17_d

Ett tips är att våga klippa i de färdiga PL-kort som finns, så att de passar till det du behöver. På de här två korten har jag delat på ett journalingkort. Övre delen klipptes till och fick bli en dekoration (en tag), för att texten passade så bra:

2014-05-26-12.01

… och andra delen av kortet passade perfekt att sätt på detta fotot för att skriva på!

2014-05-26-12

Material jag använt:
Project Life Mini Kit – Dear Lizzy Daydreamer
American Crafts Sticker Book – Amy Tan Plus One
American Crafts Dear Lizzy Neapolitan Roller Date Stamp
Simple Stories DIY Stickers – Labels, Boutique ooch Insta Clear Stickers – Words.
Studio Calico Vellum Stickers – Wanderlust Phrases
Enamel Dots

Ta hand om er, njut av solen och var kreativa, så ses vi nästa måndag!
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *