Make Pretty Stuff

Denna veckan har jag lek med mina nyinköpta produkter som jag köpte på CiLi in Papers förra veckan. Så här kommer mina 3 olika sätt att Make Pretty Stuff, och jag hoppas att det inspirerar er att göra fler.

IMG_3085a

Här har jag använt Mini Kit-Stencils-Frames och valt att använda stencilen med hjärtat. Basen är ett vanligt vitt cardstock som jag valt att göra 4″x3″ för att slippa maska min stencil. Däremot är det ju att föredra att ha en Color Catcher för att  inte spraya ner hela arbetsplatsen men det väljer du ju själv 🙂 . Jag har använt Color Shine-Primrose och Gold Lamé. Stämpeln kommer från Kaisercraft-Polaroid och är stämplad med Archival Ink-Jet Black.

IMG_3084a

Här har jag använt samma Mini Kit-Stencils-Frame men här valt Stencilen med Hello. Basen här är 4″x4″ för här ville jag behålla den lilla fotorutan med en vit kant runt om. Jag har sprayat med Color Shine-Tropican Teal , Gold Lamé och Mustard. Det rosa cardstocket kommer från Heidi Swapp-Dreamy Pink Dream. Stämpeln Time Flies kommer från Vilda Stamps och är stämplad med Archival Ink-Jet Black.

IMG_3086a

Mitt 3:e bidrag har jag på nytt använt Stencilen med hjärtat. Först har jag på min vita bas 4″x4″ lagt Tim Holtz Stencil-Hearts och fyllt den med clear embossingdyna och clear embossingpulver. Detta gör att ytan blir Resist och syns först när jag har svept över ytan med min Mini Blending Tool. Det 2 olika Distress dynorna som jag har blandat är Peacock Feathers och Picked Raspberry en härligt glad mix. Den svarta stämpeln är från Vilda Stamps och går att variera på många olika sätt.

Så detta var mina ”Make Pretty Stuff” på mitt sätt hoppas att ni gillar det.

Ha en riktigt solig och varm tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *