Graphic 45 Book Box

Hej, underbart ledigt från jobbet och ett härligt väder, dock lite kallt. Men då kan man kanske fixa gräsmattan, eller inte. När jag scrappade ihop alstret till detta inlägget tappade jag min stållinjal på en tå så nu har jag ett sår där och vet inte hur det funkar med skor ännu. Någon mer som fått scrappskada på en tå?
Men nu till mitt alster denna veckan jag har använt mej av
Graphic 45 Book Box & Graphic 45 Pad 12X12 – By The Sea & Prima Stencil
Graphic 45 Staples Tag Album Book Box - Kraft & Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 12X12 - By The Sea & Prima Marketing Designer Stencil 12X12 - Anchors & Helm

Bilderna får tala för sig själv

IMG_5705
IMG_5707 IMG_5709 IMG_5710 IMG_5713 IMG_5715 IMG_5719

Vad jag skall lägga i book boxen? Jo jag tänker jag gör ett album med bilder från Santa Monica beach, men det blir ett annat inlägg.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *