Sommarhälsningar

Nu e dagarna bråda! Det är avslutningar till höger och vänster, är det inte förskolan eller skolan så är det fotbollsträningen, dansuppvisningar eller andra tillställningar såsom picknickar eller ”mingel” – roligt men även lite stressigt kan jag känna! Jag skulle gärna ha lite längre vår så man hann med allt innan sommaren! 🙂 På sonens skola gick presenterna i chockrosa/guld och vit spets så alltså blev utmaningen att matcha detta! 🙂

DSC_0014

Guldpappret med prickarna är från My Minds Eye pad Record it;

DSC_0016

Blomman har jag hittat i mina gömmor, den var blå först men fick rätt färg med hjälp av Dylusions ”Bubbelgum Pink”;

DSC_0020

Texten ”sommarhälsningar” kommer från Vildas, jag hittade inte exakt samma i webbshopen men denna är liknande! Guldstjärnan är från Studio Calico och för att göra bårderna upp och nertill har jag använt stansen dotty border från Tonic;

DSC_0021

Det är nog första gången (utöver inbjudningskort) som jag gör två så pass lika kort! Men det gick liksom av bara farten när jag hade kommit på den första designen så det blev ett nästan identiskt kort till! Ser ni skillnaden… Just precis, ”blinget” sitter till höger här… 🙂 🙂

DSC_0018

Jag önskar er en riktigt härlig helg! Massa kramar, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *