Skimrande kort

Hej! Idag skall jag visa ett enkelt kort som skimrar. Jag har använt mig av IndigoBlu Mega-Flake. Det är tunna ”ark” som man klistrar fast och sedan gnuggar bort. Dvs. man använder IndigoBlu, FlitterGlu på stämpeln som man stämplar på pappret, i det här fallet även den kommer från IndigoBlu, Love Is. Sedan ”strör” man över Mega-Flake som man trycker fast och borstar/gnuggar bort. Det finns många härliga färgnyanser Mega-Flake. Jag har använt mig av Autumn Blaze. Så här blev mitt kort. Lite svårt att ge det rättvisa på bild.

P1010607

Kortbasen och fotomattan kommer från Crafters Companion Centura Pearl Printable Card  – Pastel och Darks.

Det finns ett start kit om du vil börja i ”liten skala”, där ingår allt utom stämpeln. glömde meddela att stämpeln gör man ren med IndigoBlu Easy Peasy Stamp Stamp Cleaner.

P1010608

Textstämplarna kommer från Vilda Stamps, Svenska grattistexter. ”Grattis” stämpeln hittar jag inte i webshopen. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *