Skimmer med Inka Gold

Idag har jag exprimenterat lite med att måla en stämpel, IndigoBlu Blazing Poppies, hittar den inte i webshopen men den liknar Rose Bluse med Inka Gold. Jag stämplade med embossingdyna och Stampendous embossingpowder, Detail White som jag värmde med min ”fön”. Jag använde mig av ”ögonskuggstopps” med skumgummi, just nu kommer jag inte ihåg vad det heter men jag tror nog att ni förstår. Jag målade med Inka Gold med dessa för att det skulle bli olika tjockt.

P1010613

Lite svårt att få bra bilder när det skimrar. Pappret jag använt är återigen Crafters Companion Centura Pearl Printable Card, Pastel och det svarta från Dark. Fjärilen är en Tonic Studios Multi-Detail Craft Punch Butterfly. Fjärilen har fått ”antenner” av tunn ståltråd. Hörnen är Tonic Studios Forever Moments – Deco Frame Die.

P1010614

Hörnen har jag använt We R Memory Keepers Crop-A-Dile Corner Chomper Tool – Stub/Deco Cut. Några halvpärlor så att det blir mer skimmer.

Hela kortet blev så här!

P1010612

Skön sommar och semester! /Britten

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *