Maja Design-Coffee in the Arbour

Denna veckan har jag lekt med den nya jättefina pappren från Maja Design-Coffee in the Arbour.

IMG_3121

Jag fastnade genast för det härliga blommorna med prästkragar-White Daisies och som passar så himla bra så här i Midsommar tid. Dessa har jag sedan kombinerat med Enjoying the moment och Delicious moments, visst blir man sugen på go´fika i trädgården när man ser alla fina cut outs på Delicious moments.

Eftersom kanterna på Delicious moments är lite ”luddiga” så ville jag fortsätta att ha det intrycket på hela kortet och har därför för hand rivit alla kanterna, tänk bara på att du skall dra pappret mot dig om du vill se det rivna kanten från framsidan. Sen har jag chalkat kanterna med Distress Ink-Pumic Stone och med min mini Ink Blending Tool. Min cut outs-Delicious moments har jag satt på 3D kuddar. Stickersen kommer från My Minds Eye-Tiny Words den röda förpackningen, det finns hela 5 olika färger på dessa stickers och även matchande Paper Pad 6×6. Grattis stämpeln är en gammal som jag inte vet var den kommer ifrån..

IMG_3123a

På insidan har jag använt mig av White Daisies igen och stämplat med Versa Color-Pinecone och stämpeln kommer från Vilda Stamps-Svenska texter 2. Det söta hjärt-ballongerna kommer från My Favorite Things Dies-Heart Ballons.

IMG_3120a

Det färdiga kortet till Anna som fyllt 40 år ser ut så här. Hoppas att hon fick njuta av en Go´fika på sin födelsedag 🙂 .

Ha en härlig tisdag i sommar Sverige.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *