Kära elefanter

Hej! Nej, det är inte söndag redan nu, även om veckorna går väldigt fort. Kerstin och jag har bytt bloggdag denna vecka.

Jag har blivit kär i dessa små söta elefanter från Lawn Fawn. Jag stämplade dem på grå cardstock och stansade ut dem med diesen som är till stämplarna.

P1010618

De små hjärtanen är ”rester” från ett tidigare kort med detta hjärta.

P1010617

Det mönstrade pappret kommer från Maja Design senaste collektion, Caffee in the Arbour. ”Gallret” är en Tonic Studios Indulgence Round Window Boudoir Square Base. Love är från American Crafts Dies – Amy Tan Plus One. Halvpärlor och rosor. För att få 3D effekt på de tunnare ”gallret” så har jag testat det nya Collall 3D Glue – 3D kit. Jag har inte fått det helt jämt men övning ger färdighet. Här ser ni lite från sidan.

P1010619

Det är en 3D kudde under v-et i love och på några ”större” ytor på gallret. Insidan har jag använt mig av cirkeln som blev ”över” från gallret. Den lilla fågeln är Lawn Fawn Clear Stamps – Year Four och diesen. Love Little B Cutting Die – Handwriten.

P1010620Ha en skön vecka tills vi ses nästa gång! /Britten

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *